Κρήτη

Άγιος Νικόλαος: Συνεδρίαση για το κυκλοφοριακό

Παρουσία του δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, συνεδρίασε η Κυκλοφοριακή Επιτροπή του Δήμου, μετά από αίτημα που κατέθεσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α' Δημοτικού Σχολείου αναφορικά με τη μονοδρόμηση οδών πλησίον του σχολικού συγκροτήματος.

Η Επιτροπή Κυκλοφορίας, σύμφωνα με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, σε συνεδριάσεις της που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα συζητά και επεξεργάζεται ζητήματα που σχετίζονται με σημειακές τροποποιήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν αλλάζουν τη φιλοσοφία της συνολικής κυκλοφοριακής μελέτης που υπάρχει σήμερα.

«Ωστόσο υπάρχει πρόθεση», ανέφερε, «να θίξουμε το θέμα αυτό συνολικά, με μια σειρά αλλαγές οι οποίες θα αποτελέσουν αντικείμενο διαλόγου, προκειμένου να αποφασιστούν μέτρα τα οποία θα ισχύσουν φέτος και κάποια άλλα που θα μπουν σε ισχύ από την επόμενη χρονιά. Στοχεύουμε σε βάθος πενταετίας να έχουμε μια ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή λύση η οποία θα αναβαθμίσει συνολικά το τουριστικό μας προϊόν, αλλάζοντας τον τρόπο λειτουργίας της πόλης και δίνοντας τη δυνατότητα στους πεζούς να περπατήσουν περισσότερο».

Σχόλια