default-image

Θ. Μαυρίδης: "Σηκώνω τα χέρια ψηλά"

Κρήτη
Θ. Μαυρίδης: "Σηκώνω τα χέρια ψηλά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αντιφάσεις εντός της κυβέρνησης και η ασκούμενη πολιτική παράλληλα με τις ασφυκτικές πιέσεις από το εξωτερικό ήταν το αντικείμενο σχολιασμού του διευθυντή του Capital.gr, Θανάση Μαυρίδη, στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη.

«Η ζημιά που έγινε στην οικονομία από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα είναι ανυπολόγιστη. Με το που έγινε φανερό ότι η χώρα πάει σε εκλογές, πάγωσε η αγορά. Το Σεπτέμβριο είχε ξεκινήσει ένα κύμα αύξησης της κατανάλωσης. Ο κόσμος είχε ξεθαρρέψει και το κλίμα είχε αρχίσει σιγά-σιγά να βελτιώνεται.

Η δική μου αίσθηση είναι ότι η οικονομία είχε και τότε σοβαρά προβλήματα, με το σοβαρότερο όλων την κόπωση του κόσμου από μία αδιέξοδη φορομπηχτική πολιτική. Κι αυτό ακριβώς καταδίκασαν οι ψηφοφόροι στις εκλογές του Ιανουαρίου. Δεν ήταν ότι η οικονομία πήγαινε καλά και ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και διέλυσε τα πάντα μέσα σε 2,5 μήνες. Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα είναι ότι η περίφημη ασάφεια του ΣΥΡΙΖΑ και η απερίγραπτη πολιτική τους σε όλα τα επίπεδα έσπρωξαν το όχημα με μεγαλύτερη ταχύτητα προς τον τοίχο», αναφέρει ενδεικτικά ο κ. Μαυρίδης, όπως και στο σημερινό του άρθρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News