default-image

Αποκάλυψη για νέο περιστατικό βίας κατά του Β. Γιακουμάκη

Κρήτη
Αποκάλυψη για νέο περιστατικό βίας κατά του Β. Γιακουμάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νέο κύκλο καταθέσεων φοιτητών της Γαλακτομικής Σχολής αποκαλύφθηκε ένα ακόμη περιστατικό που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, την οποία είχαν επισκεφθεί οι νεαροί, αποδεικνύοντας πως δεν έχουν τέλος τα περιστατικά προπηλακισμού και επίθεσης κατά του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με το Iefimerida.gr με μαρτυρία, λοιπόν, συμφοιτητής του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη είχε χλευάσει και επιτεθεί τον άτυχο σπουδαστή. Συγκεκριμένα, ο φοιτητής απευθύνθηκε κοροϊδευτικά στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αντέδρασε και έτσι ο πρώτος του επιτέθηκε χαστουκίζοντάς τον.

Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση καθηγητών και σπουδαστών για να σταματήσει ο νεαρός να χαστουκίζει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο ιατροδικαστής και τα ερωτήματα

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής να επιχειρεί να εξυγιάνει την υπόθεση του θανάτου του αδικοχαμένου κρητικού φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων δίνοντας περισσότερες διευκρινίσεις.

«Από την πρώτη στιγμή οι αρμόδιοι, οι διωκτικές Αρχές, οι συγγενείς του 20χρονου σπουδαστή και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είχαν ενημερωθεί για την κατάσταση του σώματος κατά τη στιγμή της ανεύρεσής του, γεγονός που δεν θα επέτρεπε την εξαγωγή και την τεκμηρίωση ενός ασφαλούς συμπεράσματος. Τα υπάρχοντα στοιχεία προσανατολίζουν θετικά στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Από τη σορό του σπουδαστή έλειπε το 15-20% του σώματος», αναφέρει ο καθηγητής, για πρώτη φορά μετά τον εντοπισμό της σορού τού άτυχου νέου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Βουγιουκλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως η ταυτοποίηση έγινε με DNA, γεγονός που καταδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη 37 ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι οι εγκληματολογικές εξετάσεις δεν προσέφεραν ουσιαστική βοήθεια, λόγω των περιβαλλοντικών και κλιματολογικών συνθηκών. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε τον χρόνο θανάτου, το προθανάτιο τραύμα και ότι «τουλάχιστον από τα υπάρχοντα δεδομένα δεν υπήρχαν άλλες προθανάτιες κακώσεις στο σώμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News