default-image

Εντυπωσιακή 3D απεικόνιση του νέου πάρκου στην 62 Μαρτύρων (video)

Κρήτη
Εντυπωσιακή 3D απεικόνιση του νέου πάρκου στην 62 Μαρτύρων (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σύγχρονο πάρκο στοχεύει να δημιουργήσει η Λότζια σε μια τεράστια έκταση τεσσάρων στρεμμάτων στην περιοχή της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, δίνοντας πραγματικά το φιλί της ζωής σε μια περιοχή όπου δεν υπάρχουν πάρκα και κοινόχρηστοι χώροι για το παιχνίδι των μικρών παιδιών.

Αυτός είναι ο χώρος όπου θα διαμορφωθεί το νέο σύγχρονο πάρκο στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χάρης Μαμουλάκης διαθέτει πλέον ώριμο φάκελο για το έργο, ο οποίος θα υποβληθεί στο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση.

Η "ΚΡΗΤΗ ΤV" και το neakriti.gr, πέρα από τις μακέτες που παρουσίασαν πρόσφατα, εξασφάλισαν και βίντεο, το οποίο απεικονίζει φωτορεαλιστικά το πώς θα διαμορφωθεί η επίμαχη περιοχή, με το αισθητικό αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_s7x4c5e7/

Το βίντεο που δημιούργησε η εταιρεία, η οποία έχει αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης για το νέο πάρκο που στοχεύει να υλοποιήσει η δημοτική Αρχή, είναι πράγματι εντυπωσιακό.

Πρόκειται για ένα οραματικό έργο που δρομολόγησε η προηγούμενη δημοτική Αρχή, η οποία εξασφάλισε χρήματα για την απαλλοτρίωση της τεράστιας αυτής έκτασης.

Η επίμαχη μελέτη είναι ώριμη ενώ παράλληλα συντάχθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης, όπως δήλωσε ο Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος θα καταβάλει προσπάθειες για την ένταξη του έργου στο νέο ΕΣΠΑ.

Στην τεράστια αυτή έκταση, πρόκειται να διαμορφωθεί παιδική χαρά που θα περιλαμβάνει ξύλινα παιχνίδια και παιχνίδι πολλαπλών δραστηριοτήτων, μια μικρή πλατεία η οποία προσφέρεται ως χώρος για parkour και skate, ενώ στη βόρεια πλευρά πρόκειται να διαμορφωθεί ένα υδάτινο στοιχείο.

Στόχος της παρέμβασης είναι η αισθητική, λειτουργική και οικολογική αναβάθμιση της περιοχής, όπου προβλέπονται χώροι πρασίνου με χρήση μεγάλου αριθμού δέντρων, θάμνων και αρωματικών φυτών.

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News