Κρήτη

Μέχρι την Πρωτογμαγιά η έκθεση "Κύπρος-Κρήτη" στον Κοινωνικό Χώρο

Εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο 4 Απριλίου η έκθεση των διακριθέντων φωτογραφιών του διαγωνισμού "Κύπρος-Κρήτη 2014 που φιλοξενείται στον Κοινωνικό Χώρο (Μονής Αγκαράθου 9).

Η "Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης, σε συνεργασία με το Φωτογραφικό Όμιλο Κύπρου ΤΕΥ-ΑΤΗΚ, οργανώνει για 15 συνεχόμενα χρόνια το διαγωνισμό "Κύπρος-Κρήτη". Ο διαγωνισμός αυτός είναι ανοικτός για όλους τους Κρητικούς και Κύπριους φωτογράφους και τα έργα που διακρίνονται εκτίθενται τόσο στη Λευκωσία όσο και στο Ηράκλειο. Ο διαγωνισμός αποτελεί ουσιαστικά αφορμή για την ανταλλαγή έργων, απόψεων, επισκέψεων και για τη σύσφιγξη τελικά των σχέσεων των δυο νησιών.

Η έκθεση φιλοξενείται στην αίθουσα "Οδυσσέα Ελύτη", στον Κοινωνικό Χώρο, μέχρι την Παρασκευή 1 Μαΐου και οι ώρες λειτουργίας της είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Τα Σάββατα θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια του Πάσχα η έκθεση θα λειτουργεί από Μ. Δευτέρα ως Μ. Παρασκευή (6-10/4) από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Η είσοδος, όπως σε όλες τις δράσεις του Κοινωνικού Χώρου, είναι ελεύθερη, ωστόσο η συμβολή των επισκεπτών σε συσκευασμένα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το "Φαγητό με την αγάπη μας" είναι καθοριστική για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Σχόλια