default-image

O Δ. Κισσάμου συμμετέχει στην εκστρατεία καθαρισμού "Let's Do It 2015"

Κρήτη
O Δ. Κισσάμου συμμετέχει στην εκστρατεία καθαρισμού "Let's Do It 2015"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Κισσάμου, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων συμμετέχει και φέτος, στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού "Let's do it 2015", η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για τέταρτη συνεχή χρονιά, και η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Ημερομηνία υλοποίησης της εν λόγω περιβαλλοντικής δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

Στόχος του Δήμου, με τη συμμετοχή του στην εν λόγω περιβαλλοντική δράση, είναι να δημιουργηθεί μία κοινή προσπάθεια από όλους τους δημότες για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών της Κισσάμου και συγχρόνως να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλοι φορείς, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Κισσάμου προσκαλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς της Κισσάμου (φορείς εκπαίδευσης, σύλλογοι, επιχειρήσεις, σχολεία, κλπ) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη φετινή εκστρατεία καθαρισμού "Let's do it" να δηλώσουν τη συμμετοχή τους αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση: [email protected] με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους (α. ονοματεπώνυμο πολίτη ή επωνυμία φορέα και εκπρόσωπο αυτού, β. τηλέφωνο επικοινωνίας [κινητό/σταθερό] και γ. e-mail), ούτως ώστε να υπάρξει στη συνέχεια συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας όλων των ενδιαφερόμενων πολιτών και φορέων για τον αποτελεσματικό συντονισμό και την προετοιμασία υλοποίησης της δράσης.

Υπεύθυνοι για το συντονισμό υλοποίησης της δράσης στο Δήμο Κισσάμου είναι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μανώλης Ξυπολιτάκης και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου κ. Γαβριήλ Κουρής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News