default-image

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης αντικαταστάτης του Σ. Τσόκα

Κρήτη
Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης αντικαταστάτης του Σ. Τσόκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο περιφερειακός σύμβουλος Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης εξελέγη νέος επικεφαλής της παράταξης "Κρήτη Μπορούμε" του Περιφερειακού Συμβουλίου, μετά την αποχώρηση του Σεραφείμ Τσόκα.

Κατά τη διάρκεια της σχετικής διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των εκλεγμένων με την παράταξη συμβούλων, ο κ. Κεφαλογιάννης πήρε 8 ψήφους, ενώ η δεύτερη υποψηφιότητα, αυτή του Γιώργου Ματαλλιωτάκη, συγκέντρωσε 3 ψήφους.

Ο κ. Τσόκας είχε δηλώσει ότι αδυνατούσε να επιτελέσει αποτελεσματικά τα καθήκοντά του τόσο ως επικεφαλής της παράταξης όσο και ως περιφερειακός σύμβουλος, και είχε παραιτηθεί πριν από λίγες βδομάδες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η παράταξη "Κρήτη Μπορούμε" αναφέρει:

«Μετά την παραίτηση και αποχώρηση του κ. Τσόκα από τη σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου και την ορκωμοσία του νέου μέλους κ. Φανούριου Τουπάκη, συνεδρίασε η περιφερειακή παράταξη "Κρήτη Μπορούμε" και αποφάσισε ομόφωνα:

α) Να αναθέσει καθήκοντα συντονισμού και επικεφαλής της παράταξης στον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη,

β) Να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Σεραφείμ Τσόκα για τη βοήθεια και συνδρομή του στην ανάδειξη και επίλυση σημαντικών προβλημάτων του τόπου και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με δυναμισμό και υπευθυνότητα τα καθήκοντά μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Με εκτίμηση, σύμβουλοι παράταξης "Κρήτη Μπορούμε"».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News