default-image

Στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας το Δίκτυο Αλληλεγγύης "Ελπίζω"

Κρήτη
Στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας το Δίκτυο Αλληλεγγύης "Ελπίζω"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό των οικογενειών της πόλης και των ευάλωτων συμπολιτών μας, θα βρεθεί για μία ακόμα φορά το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης "ΕΛΠΙΖΩ" του Δήμου Αγίου Νικολάου προχωρώντας στη διανομή τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης για την αντιμετώπιση άμεσων βιοτικών αγαθών των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Όπως έκανε γνωστό η διευθύντρια του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν κ. Πόπη Παγκάλου τη Μεγάλη Τρίτη θα διατεθούν από το προσωπικό του Οργανισμού, τις εθελόντριες του Δικτύου και την κοινωνική λειτουργό, εκατόν πενήντα πέντε τσάντες (ρύζι, όσπρια, κρέας,τυρί κ.α) σε ευάλωτους συνανθρώπους μας σε Άγιο Νικόλαο,Νεάπολη, Βραχάσι αλλά και στο σύνολο των δημοτικών Διαμερισμάτων.

Η ίδια εξήρε τη συμβολή των πολιτιστικών συλλόγων, των ξενοδόχων, των επιχειρηματιώντων, των ιδιωτών, αλλά και των πολιτών που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι του Δικτύου, ενώ γνωστοποίησε ότι το ερχόμενο Σάββατο φορείς και εθελοντές που στηρίζουν τις δράσεις του "ΕΛΠΙΖΩ", θα διανείμουν έντυπα στα S/M της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, προσκαλώντας τους πολίτες να ανταποκριθούν ενισχύοντας με την προσφορά τους τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News