default-image

"Μιλώντας για αβγά" στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Κρήτη
"Μιλώντας για αβγά" στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πλαίσια των πρωινών Σαββάτου με τους επιστήμονες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (1ο και 3ο Σάββατο κάθε μήνα), αυτό το Σάββατο 4 Απριλίου οι υπεύθυνοι του Μουσείου μάς καλούν να υποδεχτούμε το Πάσχα, να ερευνήσουμε, να παίξουμε, να φτιάξουμε κατασκευές και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με τις διαφορετικές μορφές αβγών και τη σημασία τους.

Ποια είναι η σημασία του αβγού στη ζωή;

Ποιο είναι το μεγαλύτερο και ποιο το μικρότερο αβγό στον κόσμο;

Αναπνέουν τα αβγά;

Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

* 11:00-12:00: Συζήτηση στην αίθουσα πολυμέσων με θέμα "Μιλώντας για αβγά" από την κ. Ελένη Παναγιώτου, Msc, βιολόγο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

* 12:00-14:00: Πτηνοεξερεύνηση (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο υποδοχής του Μουσείου - για ηλικίες άνω των 8 ετών).

* 12:00-14:00: Αβγοπέδιο-παιχνίδι εμπιστοσύνης (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο υποδοχής του Μουσείου - για ηλικίες άνω των 5 ετών).

* 12:00-14:00: Πασχαλινές κατασκευές.

H γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ, ενώ για τα μέλη του Συλλόγου "Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης" η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Όπως σημειώνουν, τέλος, οι υπεύθυνοι του Μουσείου η προσεχής εκδήλωση (Σάββατο 18/04/2015) αφορά τα δηλητηριασμένα δολώματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News