Κρήτη

Σύσκεψη με τεχνικό προσωπικό και εργολάβους για έργα ΕΣΠΑ

Συνάντηση με τους εργολάβους οι οποίοι διαχειρίζονται τα έργα του ΕΣΠΑ, είχε το πρωί της Δευτέρας, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, η αρμόδια αντιδήμαρχος επί των Τεχνικών θεμάτων κ. Αφροδίτη Βαρκαράκη, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός ζητήθηκε από τους εργολάβους, οι οποίοι διαχειρίζονται τα έργα του ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα το έργο της περιοχής Σταυρού και τα έργα ΟΑΣΠΥ στις κοινότητες, η συνάντηση στη δεδομένη στιγμή προκειμένου να βοηθήσουμε, όπως εξήγησε από πλευράς Δήμου, ζητώντας και τη δική τους συνδρομή (αύξηση συνεργείων),  για την υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου.

Δηλαδή διευκρίνισε «την ολοκλήρωση της εργολαβίας μέχρι 31 Αυγούστου, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να υλοποιηθεί και το τυπικό αντικείμενο που σχετίζεται με την αποπληρωμή των έργων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τις προβλεπόμενες ημερομηνίες», τόνισε.

«Είναι σαφές», διευκρίνισε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ότι «φέτος λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών υπήρξε ένα πρόσθετο πρόβλημα στην πρόοδο των εργασιών εξαιτίας των πολλών νεροποντών που σημειώθηκαν. Ωστόσο», ανέφερε «οι ημερομηνίες τρέχουν, οφείλουμε να είμαστε συνεπείς για να μην κληθεί ο Δήμος να καλύψει με ίδιους πόρους την υλοποίηση των έργων αυτών».

Σχόλια