Κρήτη

Συνέδριο για τον Εμμανουήλ Κριαρά στα Χανιά το Σεπτέμβριο

Συνέδριο για την προσφορά του Εμμανουήλ Κριαρά στα Γράμματα και στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων (Ανδρέα Παπανδρέου 74) την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, καλεί τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τα Ερευνητικά Κέντρα και τους μελετητές του έργου του Εμμανουήλ Κριαρά να λάβουν μέρος σ' αυτό.

Η δήλωση συμμετοχής στο συνέδριο θα γίνει ηλεκτρονικά μέχρι την 30ή Ιουνίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kostasmoutzouris@hotmail.gr

Στη δήλωση θα υπάρχουν τα στοιχεία του δηλούντος (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο, ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση) και το θέμα της ανακοίνωσης.

Η περίληψη της ανακοίνωσης (εκτάσεως μιας δακτυλογραφημένης περίπου σελίδας) θα πρέπει να σταλεί στην ίδια διεύθυνση μέχρι την 31η Ιουλίου 2015.

Η Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου θα κρίνει, με βάση τις περιλήψεις, ποιες ανακοινώσεις θα γίνουν δεκτές στο συνέδριο.

Την Οργανωτική Επιτροπή απαρτίζουν οι: Κώστας Μουτζούρης, π. Δαμασκηνός Λιονάκης, Γεώργιος Σταυρουλάκης, Νίκος Παπαδογιαννάκης, Αντώνης Πετρουλάκης, Γεώργιος Κουρμούλης, Ειρήνη Βογιατζή, Αθηνά Καβουλάκη, Γιάννης Δημητρακάκης, Γιώτα Σαμιώτου, Εμμανουέλα Λαρετζάκη, Σούλα Ζώτου, Βαρβάρα Περράκη και Δημήτρης Παπαδομανωλάκης

Τέλος, επισημαίνεται ότι το θρησκευτικό μνημόσυνο του Εμμανουήλ Κριαρά θα γίνει στην Ευαγγελίστρια Στερνών Ακρωτηρίου την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Σχόλια