default-image

Στον ανακριτή για το θάνατο ενός κοριτσιού 2 ετών

Κρήτη
Στον ανακριτή για το θάνατο ενός κοριτσιού 2 ετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ανακριτή των Χανίων οδηγείται σήμερα ένα ζευγάρι ενός Ηρακλειώτη και μιας Ρουμάνας, για την υπόθεση του θανάτου, την περασμένη Παρασκευή, ενός δίχρονου κοριτσιού.

Το κοριτσάκι ήταν κόρη της νεαρής (23 ετών) Ρουμάνας, σύντροφος της οποίας είναι ο 19χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος και είχε αναλάβει να προσέχει το παιδί ενώ η μητέρα του βρισκόταν στη δουλειά. Και οι δύο διέμεναν, με το κοριτσάκι, στα Χανιά.

Ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το κοριτσάκι ξέφυγε από την προσοχή του 19χρονου και χτύπησε πάνω σε ένα κομοδίνο, τραυματιζόμενο σοβαρότατα.

Ο σύντροφος της μητέρας κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το δίχρονο κοριτσάκι, το οποίο όμως απεβίωσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί που επιλήφθηκαν της υπόθεσης συνέλαβαν το ζευγάρι και το οδήγησαν στον εισαγγελέα, όπου και δόθηκε εντολή για την κράτησή τους μέχρι το πρωί της Δευτέρας, οπότε θα οδηγηθούν στον ανακριτή για απολογία.

Ωστόσο οι Αρχές δεν άφησαν τη δύστυχη μάνα να κηδέψει το παιδί της, και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η 23χρονη είναι σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News