default-image

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του Δ. Μακρέα

Κρήτη
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του Δ. Μακρέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επίθεση εναντίον του γνωστού για τη συμμετοχή του στα κοινωνικά κινήματα της πόλης των Χανίων, γιατρού κ. Δημήτρη Μακρέα, καταδικάζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χανίων, με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζοντάς την δολοφονική και φασιστική και καλούν σωματεία και φορείς της πόλης σε μαζικό συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χανίων καταδικάζει τη φασιστική επίθεση εναντίον του γνωστού για τη συμμετοχή του στα κοινωνικά κινήματα της πόλης γιατρού Δημήτρη Μακρέα.

Πρόκειται για δολοφονική επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή που έχουν ξεκάθαρη ιδεολογική σχέση με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των ρατσιστικών επιθέσεων των μαχαιροβγαλτών της ΧΑ και στην πόλη μας. Φαίνεται ότι η αποφυλάκιση του φυρερίσκου ηγέτη τους, τους έχει αποθρασύνει γι' αυτό και ξεμύτισαν από τις τρύπες τους.

Η τρομοκρατία τους δε θα περάσει, εμπρός με μαζικές κινητοποιήσεις να τσακίσουμε το φασισμό

Καλούμε τα σωματεία, τους φορείς της πόλης, κάθε αντιφασίστα/τρια σε μαζικό συλλαλητήριο-απάντηση στη δολοφονική επίθεση το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News