default-image

Συνάντηση δημάρχου Αγ. Νικολάου με φοιτητές ΤΕΙ

Κρήτη
Συνάντηση δημάρχου Αγ. Νικολάου με φοιτητές ΤΕΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβό είχαν εκπρόσωποι του 7μελούς Δ.Σ. του ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων, προκειμένου να τον ενημερώσουν για λειτουργικά ζητήματα της σχολής, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του Δήμου για την οργάνωση εκδήλωσης (ημερίδα) στην οποία θα κληθούν θεσμικοί φορείς του νομού προκειμένου να συζητήσουν αλλά και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου έκανε γνωστό ότι κατά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των φοιτητών ζητήθηκε η βοήθεια του Δήμου Αγίου Νικολάου, για την από κοινού διοργάνωση εκδήλωσης, στην οποία θα κληθούν οι πολιτικοί παράγοντες του νομού προκειμένου να ενημερωθούν αλλά και να τοποθετηθούν για μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με τη στήριξη και την εύρυθμη λειτουργία της σχολής.

«Για άλλη μια φορά», υπογράμμισε ο κ. Ζερβός, «οι φοιτητές είναι μπροστά από μας διεκδικώντας τα αυτονόητα!». Δηλαδή - εξήγησε - σωστές συνθήκες εκπαίδευσης και συμπαράσταση από την Πολιτεία στην καθημερινότητά τους.

«Από την ανάληψη των καθηκόντων μου», είπε, «είναι η δεύτερη επαφή που είχα με το προεδρείο του συλλόγου. Οφείλω να πω ότι διακρίνω ώριμους πολίτες, φοιτητές που διεκδικούν έχοντας επιχειρήματα και μια ιδιαίτερα θετική στάση σε όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, παρ' όλα τα γνωστά προβλήματα που ξέρουμε ότι υπάρχουν στη λειτουργία του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου».

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. της σχολής κ. Άρτεμις Βοριζανάκη και ο κ. Ιωάννης Καλλέργης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News