default-image

Ρέθυμνο: Μήνυμα θάρρους στην παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Μαλέλη

Κρήτη
Ρέθυμνο: Μήνυμα θάρρους στην παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Μαλέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η "Συνάντηση κοινωνικής ευαισθητοποίησης" του Σταμάτη Μαλέλη στο Ρέθυμνο με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου "Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου", από τις εκδόσεις "Μίνωας".

Η συμμετοχή και η αγάπη του κόσμου ήταν συνταρακτική, με το βιβλιοπωλείο να είναι κατάμεστο, ξεπερνώντας μάλιστα τα 150 άτομα. Τον Σταμάτη Μαλέλη τίμησε ο δήμαρχος της πόλης, αντιπεριφερειάρχες, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πολιτικοί, εκπρόσωποι της Εκκλησίας αλλά, το σημαντικότερο όλων, απλοί πολίτες που μέσα από τη διαδραστική παρουσιάση βρήκαν το θάρρος και μίλησαν ανοιχτά για το πρόβλημα τους, ενώ ενημερώθηκαν και εμψυχώθηκαν από τις επιστημονικές συμβουλές των ειδικών που βρίσκονταν στο πάνελ των ομιλητών, στο πλευρό του Σταμάτη Μαλέλη.

Ο ψυχίατρος Δήμος Φωτόπουλος με περιεκτική επιστημονική του εισήγηση μίλησε για την βιο-ψυχοκοινωνική προσέγγιση που απαιτεί η θεραπεία της κατάθλιψης.

Η ψυχολόγος Εύη Τσουρλάκη μίλησε με μία εξαιρετική επιστημονική παρουσίαση γύρω από την κατάθλιψη και τη διαχείριση συναισθημάτων.

Ο κύριος Φώτης Βασιλείου αναφέρθηκε στο βιβλίο αλλά και στη σύνδεση της κατάθλιψης με τα Social Media, ενώ ο απολαυστικός Κυριάκος Ντούμος μίλησε για τον άνθρωπο Σταμάτη Μαλέλη και το συγγραφικό του έργο.

Ο ίδιος ο Σταμάτης Μαλέλης συγκίνησε τους πάντες με τη βιωματική του αφήγηση, ενώ απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και σθένος σε δεκάδες ερωτήσεις, αγγίζοντας πραγματικά το κοινό.

Ο διευθύνων σύμβουλος των εκδόσεων "Μίνωας", κ. Γιάννης Κωνστανταρόπουλος, μίλησε για το νέο του φίλο Σταμάτη Μαλέλη, αλλά και για τη σημαντικότητα της έκδοσης του βιβλίου "Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου".

Ο Σταμάτης Μαλέλης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και το χορηγό βιβλιοπωλείο "Κλαψινάκης".

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις ήδη σε 7 πόλεις - Χαλκίδα, Λαμία, Ρέθυμνο, Χανιά, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο - συνεχίζοντας την Παρασκευή 27 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 28 Μαρτίου στην Κατερίνη. 17 πόλεις… όλη η Ελλάδα ένα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News