default-image

Επιπλέον παράσταση για την "Ψύχωση", που σαρώνει

Κρήτη
Επιπλέον παράσταση για την "Ψύχωση", που σαρώνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η θεατρική παράσταση "Ψύχωση" της Sarah Kane που παίζεται στον κινηματογράφο "Βιτσέντζος Κορνάρος" στο Ηράκλειο. Λόγω της μεγάλης ζήτησης προστέθηκε επιπλέον παράσταση στις 19:00 σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου, εκτός από αυτήν στις 21:30, ενώ τα τηλέφωνα κρατήσεων είναι 2810823813 και 2815103102.

Λίγα λόγια για το έργο

Η σκοτεινή ποιητική ματιά του Τάσου Σαγρή για τη ζωή στις σύγχρονες μητροπόλεις συναντιέται με τον ήχο της ατέρμονης ψυχικής πίεσης του Biomass, τις αποσπασματικές αναμνήσεις από ηχοτοπία των JoyDivision, των Cure και τη μελαγχολία της Lana Del Rey, τα φρενήρη video art της Άλκιστης Καφετζή και του Εργαστηρίου Οπτικών Τεχνών του Κενού Δικτύου, τους εξπρεσιονιστικούς φωτισμούς του Γιώργου Παπανδρικόπουλου και την ιστοριογραφική ατμόσφαιρα του Σκοτσέζου συνεργάτη του σκηνοθέτη της ταινίας Trainspotting Dany Boyle, σκηνογράφου Κenny Mac Lellan.

Η παράσταση "Ψύχωση" είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στο κείμενο 4.48 Psychosis της Sarah Kane. Μια νεαρή κοπέλα, αποκλεισμένη από τη ζωή στο διαμέρισμά της πολεμάει με τις τραυματικές αναμνήσεις και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της. Εκτός από τον κοινωνικό περίγυρο, εδώ μοιάζει να είναι ένοχο για την κατάσταση του και το ίδιο το άτομο, που παραδόθηκε στις αυταπάτες, τις ανέφικτες επιδιώξεις και τις επιταγές ενός κόσμου που στήθηκε γύρω του σαν παγίδα.

Σκηνοθεσία: Τάσος Σαγρής

Παίζoυν: Σίσσυ Δούτσιου

M.Ρ. Παναγάκη, Η. Γκοτζαρίδη, Α.Σπανίδου

Μουσική: ΒΙΟΜΑSS, +Lana Del Rey, The Cure, Joy Division

Video Art: Άλκηστη Καφετζή, Void Optical Art Laboratory

Σκηνικά: Κenny Mac Lellan

Φωτισμοί: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Διάρκεια: 80?

Γενική Είσοδος: 10€

Ώρα έναρξης 21:30 - τη Δευτέρα 23/3 και στις 19:00

Τηλ. κρατήσεων θέσεων 2815103102 και 2810823813

Ο κιν/φος "Βιτσέντζος Κορνάρος" βρίσκεται στην οδό Μαλικούτη 18, στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News