Κρήτη

ΟΕΒΕΝΗ: Συνάντηση για άμεση ίδρυση Σωματείου

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές πραγματοποίησαν συνάντηση την Τετάρτη στα γραφεία της ΟΕΒΕΝΗ, προκειμένου να συζητήσουν την άμεση ίδρυση Σωματείου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα το οποίο αποτελούνταν από ανθρώπους με επιχειρήματα σε ότι αφορά τη στήριξη του κλάδου τους.

Έβαλαν στο τραπέζι την ανατροπή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μη ξεχνώντας πως πάνω από όλα είναι επαγγελματίες και πρέπει να στηρίξουν τον κλάδο τους διότι θεωρούνται ως οι κυριότεροι «κρίκοι» στη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συγκροτήθηκε 3μελής επιτροπή όπου θα εργαστεί προκειμένου να ακολουθηθούν όλες οι σχετικές διαδικασίες που προβλέπονται για την ίδρυση του σωματείου. Την επιτροπή απαρτίζουν οι κ. Γαλενιανός Αλέξανδρος, κ. Παραγιουδάκη Καλλιόπη και κ. Σαριδάκης Γεώργιος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Λεκάκης Χαράλαμπος καθώς και ο γενικός γραμματέας της ΟΕΒΕΝΗ κ. Σμυρνάκης Ιωάννης.

Όσοι επαγγελματίες του κλάδου επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο: 6932243853, κ.  Γιώργος Σαριδάκης.

Σχόλια