default-image

Φοιτητές του Middlesex για τον τουρισμό στα Μάλια

Κρήτη
Φοιτητές του Middlesex για τον τουρισμό στα Μάλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεανικός τουρισμός και ειδικότερα η ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή των Μαλίων είναι το πεδίο ενδιαφέροντος της αυριανής επίσκεψης τριών καθηγητών και περίπου πενήντα προπτυχιακών φοιτητών από το Πανεπιστήμιο του Middlesex της Μεγ. Βρετανίας στο Δήμο Χερσονήσου και, συγκεκριμένα, στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων.

Στις 12 το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Καινοτομίας & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Απόστολος Λουλουδάκης θα χαιρετήσει την αποστολή και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικά με τον νεανικό τουρισμό και την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί οι εξής ομιλίες:

- Νικηφόρος Λαμπρινός, εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού Δήμου Χερσονήσου, τέως δήμαρχος καποδιστριακού Δήμου Μαλίων: «το είδος και η ανάπτυξη του τουρισμού στα Μάλια».

- Ειρήνη Βερεράκη, υπαστυνόμος Α', εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.: "Τα προβλήματα που δημιουργούνται στα Μάλια από τους τουρίστες και οι σχετικές ενέργειες της αστυνομίας".

- Δρ. Δημήτρης Γραμμένος, Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ, με θέμα:  «διαδραστικές θεματικές πολιτιστικές εμπειρίες».

Να σημειωθεί ότι οι φοιτητές νωρίτερα το πρωί θα έχουν ήδη περιηγηθεί στα Μάλια και θα έχουν συνομιλήσει με κατοίκους και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Μαλίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News