default-image

Διαμαρτυρία για τη δέσμευση των αποθεματικών του ΟΠΕΚΕΠΕ

Κρήτη
Διαμαρτυρία για τη δέσμευση των αποθεματικών του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπροσωπία των Αγροτικών Συλλόγων Αρχανών και Αστερουσίων, καθώς και μέλη της Επιτροπής Αρκαλοχωρίου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, σήμερα Τρίτη, στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ όπου είχαν συνάντηση με τον διευθυντή κ. Αλεξόπουλο. Στη συνάντηση αυτή ανέδειξαν το σημαντικό θέμα που έχει προκύψει με την δέσμευση των αποθεματικών του ΟΠΕΚΕΠΕ από τη συγκυβέρνηση τα οποία ανέρχονται σε 250 εκ ευρώ.

«Την ίδια ώρα», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «που καθυστερούν οι πληρωμές στην εξισωτική, τη βιοκαλλιέργεια, το ΦΠΑ κ.ά., η κυβέρνηση βάζει χέρι σε δικά μας χρήματα για να έχει την απαιτούμενη ρευστότητα. Σε αυτό το έργο έχουμε γίνει θεατές πολλές φορές. Ο κίνδυνος αυτά τα χρήματα να χαθούν είναι μεγάλος».

Απαιτούν όπως τονίζουν «από τη συγκυβέρνηση να πάρει πίσω αυτή την απόφαση και κάθε απόφαση που βάζει στο στόχαστρο και τα αποθεματικά των δημόσιων οργανισμών και των ασφαλιστικών ταμείων».

Τέλος καταλήγουν «εντύπωση δημιούργησε η παρουσία της αστυνομίας στην παράσταση διαμαρτυρίας. Φαίνεται μπορεί να άλλαξε η κυβέρνηση αλλά το δόγμα "νόμος και τάξη" παραμένει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News