default-image

Συναντήσεις δημάρχου Πλατανιά για αποκατάσταση ζημιών

Κρήτη
Συναντήσεις δημάρχου Πλατανιά για αποκατάσταση ζημιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την έκτακτη ενίσχυση του Δήμου για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που έχει γίνει το τελευταίο δίμηνο σε όλο το εύρος του δήμου, ζήτησε ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, κατά τη μετάβαση του στην Αθήνα την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου, ο οποίος συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομίας - Υποδομών - Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γεώργιο Σταθάκη, τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Αλέξη Χαρίτση, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών κ. Κων/νο Πουλάκη, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Αν. Μαυρόπουλο και τον κ. Α. Πρωτονοτάριο Διευθυντή του αναπληρωτή υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Ο υπουργός Οικονομίας-Υποδομών-Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γεώργιος Σταθάκης ζήτησε να υπάρξουν περαιτέρω διευκρινήσεις στα τεχνικά δελτία των ζημιών προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα χρηματοδότησης από το υπουργείο Υποδομών.

Ο κ. Μαλανδράκης το διήμερο αυτό είχε και σειρά άλλων συναντήσεων με αρμόδιους φορείς, όπου συζητήθηκαν τα έργα του Δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News