default-image

"Διεκδικούμε τη στοιχειώδη λειτουργία των νοσοκομείων"

Κρήτη
"Διεκδικούμε τη στοιχειώδη λειτουργία των νοσοκομείων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρεία σύσκεψη αύριο Σάββατο στο Λασίθι για τα προβλήματα υγείας και τον περίφημο χάρτη υγείας που έχει διαλύσει το σύνολο των δομών στα νοσοκομεία Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας.

Η σύσκεψη θα γίνει υπό την προεδρία του αναπληρωτή υπουργού Ανδρέα Ξανθού με τη συμμετοχή της νέας διοίκησης της 7ης ΥΠΕ, των διοικήσεων των νοσοκομείων, εργαζόμενων, βουλευτών και φορέων στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας.

Αμέσως μετά ο υπουργός θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου θα συναντηθεί με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

«Η στοιχειώδης λειτουργία των νοσοκομείων, το κόστος της οποίας δεν ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, θα πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος της κυβέρνησης και του υπουργού, που γνωρίζει καλά τα προβλήματα στο χώρο της υγείας», είπε στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγ. Δουλγεράκη ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Γιώργος Μανουσάκης.

Εκ των προτέρων ζητά επίσης από την ηγεσία του υπουργείου να μη μείνει στην πολιτική της καταγραφής των θεμάτων και των υποσχέσεων, αλλά να προχωρήσει στις κινήσεις που θα ανακουφίσουν την υγεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News