default-image

Απίστευτο τροχαίο: Συγκρούστηκε Ι.Χ. με άλογο

Κρήτη
Απίστευτο τροχαίο: Συγκρούστηκε Ι.Χ. με άλογο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής στο δρόμο προς Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες αυτοκινήτου όταν στο δρόμο τους "πετάχτηκε" κυριολεκτικά από το πουθενά ένα άλογο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το όχημα να υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ νεκρό έπεσε επιτόπου και το τετράποδο.

Το ζευγάρι κινούνταν με το λευκό όχημά τους στο δρόμο προς ΠΑΓΝΗ και μόλις πέρασαν το δεύτερο βενζινάδικο της περιοχής και έφταναν στο ύψος του γνωστού πολυκαταστήματος είδαν μπροστά τους το άλογο με το οποίο τράκαραν.

Άναυδοι διερχόμενου οδηγοί άρχισαν να καλούν για βοήθεια ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία. Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας 62χρονος με τη σύζυγό του 60 ετών και οι όποιοι πήγαιναν, σύμφωνα με συγγενικό τους πρόσωπο που έσπευσε στο σημείο, στο σπίτι τους στα Σταυράκια.

Επιτόπου βρέθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ, που για καλή τους τύχη εφημέρευε και πλέον είναι στα χέρια των γιατρών, ενώ η ζωή τους παρά τα τραύματα που φέρουν δεν κινδυνεύει. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το neakriti.gr, το άλογο έσπασε το παρμπρίζ του οχήματος και στη συνέχεια έπεσε στο οδόστρωμα νεκρό.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε για να μετακινήσει στην άκρη του δρόμου το άλογο και να απελευθερωθεί το οδόστρωμα, καθώς το τροχαίο προκάλεσε ουρές χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ήταν μόνο ένα το άλογο που κινούνταν ελεύθερο στην περιοχή, αλλά τρία. Έτσι οι διερχόμενοι στην περιοχή οδηγοί πρέπει να έχουν τα ματιά τους δεκατέσσερα, ενώ για την ανεύρεση των άλλων δύο έχει επιστρατευτεί Αστυνομία και Πυροσβεστική και φυσικά αναζητείται ο ιδιοκτήτης τους, που καλείται να λογοδοτήσει πώς βρεθήκαν στη μέση του δρόμου και έστειλαν στο νοσοκομείο δύο ανθρώπους.

Για αρκετή ώρα στο σημείο παρέμεινε η Τροχαία Ηρακλείου, προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία, καθώς αρκετοί ήταν και οι οδηγοί που προκάλεσαν μποτιλιάρισμα αναζητώντας να μάθουν τι είχε συμβεί.

Μαρία Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News