default-image

Μ. Καμπιτάκης: "Αιτία πολέμου η εφαρμογή της ΚΑΠ ως έχει"

Κρήτη
Μ. Καμπιτάκης: "Αιτία πολέμου η εφαρμογή της ΚΑΠ ως έχει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αιτία πολέμου» για τους παραγωγούς η περικοπή των επιδοτήσεων μέσω της ΚΑΠ και η στάση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που παρά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις λέει σήμερα πως «η νέα ΚΑΠ δεν αλλάζει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση και οι αδικίες σε βάρος της Κρήτης δε θα αποφευχθούν», δήλωσε στο Ράδιο 9,84 ο γενικός γραμματέας της ΟΑΣΝΗ Μιχάλης Καμπιτάκης.

Τα παραπάνω ειπώθηκαν από τον υφυπουργό Παναγιώτη Σγουρίδη κατά τη διάρκεια της συνάντησης του ίδιου ως μέλους της ΕΑΣΗ με τον πρόεδρο της Ένωσης και το βουλευτή Κώστα Δαμαβολίτη.

Προδιαγράφοντας το κλίμα της συνάντησης του αγροτικού κόσμου της χώρας με την ηγεσία του υπουργείου στις 10 Μαρτίου, ο Μιχάλης Καμπιτάκης πρόσθεσε πως ο κλάδος δεν πρόκειται να μείνει με δεμένα τα χέρια.

Αναφορικά με την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, χαρακτήρισε ως «ντροπή» αυτά που συμβαίνουν ταλαιπωρώντας τους αγροτοκτηνοτρόφους.

«Μικρά τα περιθώρια διορθώσεων. Δύσκολο να διορθώσεις στρεβλώσεις και δεδομένα χρόνων σε μικρό διάστημα», η θέση του βουλευτή Κώστα Δαμαβολίτη, παρά το γεγονός ότι «η προσπάθεια συνεχίζεται και μάλιστα με πολύ πιο πιεστικό τρόπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News