default-image

Συνέλαβαν στο Ηράκλειο τη... μάστιγα των σταθμευμένων Ι.Χ.

Κρήτη
Συνέλαβαν στο Ηράκλειο τη... μάστιγα των σταθμευμένων Ι.Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά... 16 αυτοκίνητα είχε διαρρήξει ένας 31χρονος Αλγερινός που συνελήφθη στο Ηράκλειο!

Πραγματική μάστιγα για τους οδηγούς και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ο 31χρονος, αφού όπου έβρισκε κάτι σε αυτοκίνητο... το άνοιγε και το έπαιρνε!

Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αστυνομικών Αρχών, ο Αλγερινός αφαίρεσε αντικείμενα αξίας άνω των 5.400 ευρώ από τα οχήματα που διέρρηξε!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των αστυνομικών Αρχών, εξιχνιάστηκαν συνολικά δεκαέξι υποθέσεις κλοπών οι οποίες είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από την 27η Οκτωβρίου 2014 έως και την 24η Φεβρουαρίου 2015.

Ο 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλγερίας συνελήφθη προχθές το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για απόπειρα κλοπής από σταθμευμένο όχημα.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 31χρονος, κατά τη χρονική περίοδο από την 27η Οκτωβρίου 2014 έως και την 24η Φεβρουαρίου 2015, είχε διαπράξει συνολικά δεκαέξι διαρρήξεις-κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.280 ευρώ, έγγραφα και διάφορα αντικείμενα (6 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 10 συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, κινητό τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανή, ηχοσύστημα αυτοκινήτου κ.ά.), συνολικής χρηματικής αξίας 5.430 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News