default-image

Έφυγε με γύψο από το νοσοκομείο έπειτα από δάγκωμα σκύλου

Κρήτη
Έφυγε με γύψο από το νοσοκομείο έπειτα από δάγκωμα σκύλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κακό με τα σκυλιά το 'χουμε πει ότι έχει παραγίνει. Πλέον όμως παίρνει και άλλες διαστάσεις, καθώς νέο περιστατικό επίθεσης σκύλου σημειώθηκε προ ημερών στο Ηράκλειο. Όμως το διαφορετικό σε αυτή την περίπτωση αποτελεί το γεγονός ότι το θύμα δέχτηκε επίθεση όχι από αδέσποτο αλλά από σκυλί κατοικίδιο το οποίο ήταν στην αυλή φιλικού σπιτιού που βρέθηκε στην προκειμένη περίπτωση  η 30χρονη γυναίκα.

Και ενώ το σκυλί ήταν ξαπλωμένο, μόλις η κοπέλα πέρασε από την αυλή για να κατευθυνθεί προς το σπίτι, εκείνο άγνωστο πως και για πιο λόγο, της όρμησε με μανία, τραυματίζοντας την μάλιστα σοβαρά στο χέρι.

Η κοπέλα έχοντας υποστεί σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και οι γιατροί της έβαλαν γύψο καθώς εκτός των άλλων είχε υποστεί ρήξη στον αγκώνα. Μάλιστα το λυσσαλέο χτύπημα ήταν τέτοιο που στο χέρι της είχαν σχηματιστεί τέσσερις "τρύπες", όπως χαρακτηριστικά περιέγραφε  τις δαγκωματιές του επιθετικού τετράποδου.

Και οι γιατροί πάντως στο νοσοκομείο βλέποντας την κατάσταση στην οποία η κοπέλα έφθασε, απόρησαν πως μετά από  όλα αυτά η 30χρονη γυναίκα κατάφερε να γλυτώσει την ίδια της την ζωή.

Σήμερα η κοπέλα με επίδεσμο στο χέρι της, προσπαθεί να αναρρώσει και κυρίως να βγάλει από το μυαλό της τον άσχημο εφιάλτη που έζησε στη διάρκεια μάλιστα μιας επίσκεψης της σε φιλικό σπίτι.

Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News