default-image

Δεν... θα πέφτει καρφίτσα στο Ρέθυμνο λόγω του καρναβαλιού

Κρήτη
Δεν... θα πέφτει καρφίτσα στο Ρέθυμνο λόγω του καρναβαλιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο Ρέθυμνο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, αφού το μέγα πλήθος των επισκεπτών απειλεί να μην αφήσει δωμάτιο... ούτε για δείγμα στα τουριστικά καταλύματα του Ρεθύμνου!

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα ενόψει της δεύτερης μεγαλύτερης καρναβαλικής παρέλασης της τελευταία Κυριακή της Αποκριάς .

Οι πληρότητες σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια μόνο στην  παλιά πόλη του Ρεθύμνου αγγίζουν ήδη το 100% ενώ οι αμέτρητοι επισκέπτες που αναμένεται να φθάσουν στην γραφική πόλη της Κρήτης από το υπόλοιπο νησί την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν ήδη κάνει τις κρατήσεις τους .

Το καρναβάλι του Ρεθύμνου αναμένεται και φέτος να κερδίσει  εντυπώσεις , να μαγνητίσει βλέμματα και να μαγέψει μικρούς και μεγάλους καθώς περάν των άλλων οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι οι επισκέπττες από 80.000 που ήταν πέρυσι θα αγγίξουν τους 100.000 ενώ στο καρναβάλι από 13000 που ήταν πέρυσι ,φέτος οι καρναβαλιστές ανέρχονται στους 15.000.

Εκτός από τον χορό και το ξεφάντωμα που αναμένεται να γευτούν την ερχόμενη Κυριακή καρναβαλιστές και επισκέπτες , το συγκεκριμένο πολιτιστικό γεγονός αναμένεται να προσφέρει μια μεγάλη τονωτική οικονομική ένεση στους ντόπιους επιχειρηματίες που οι περισσότεροι εξ αυτών περιμένουν πως και πως αυτό το Σαββατοκύριακο του χρόνου για να γεμίσουν ταμεία .

2000 κλίνες έχουν ήδη κλειστεί ,ωστόσο όσοι το αποφασίσουν να βρεθούν έστω και την τελευταία στιγμή στο Ρέθυμνο και να διανυκτερεύσουν, έχουν  ακόμη επιλογές αφού υπάρχουν διαθέσιμα καταλύματα με καλές μάλιστα τιμές που ξεκινούν από ενδεικτικά από τα 30 ευρώ.

Και βεβαίως υπάρχουν και οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που θα καταφθάσουν αυθημερόν απ' ολόκληρη την Κρήτη, για να πάρουν μια γεύση από το καλύτερο καρναβάλι του νησιού και ένα από τα σπουδαιότερα της Ελλάδας!

Βάλια Μπούη 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News