default-image

Συνάντηση δημάρχου Ηρακλείου με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων

Κρήτη
Συνάντηση δημάρχου Ηρακλείου με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου συναντήθηκε σήμερα η δημοτική Αρχή, σε σύσκεψη που έγινε στη Λότζια.

Ο δήμαρχος, κ. Βασίλης Λαμπρινός, κάλεσε τους προέδρους να παρουσιάσουν τα προβλήματα που έχουν και τις προτεραιότητες που θέτουν, ενώ τόνισε ότι η συνεργασία μαζί τους θα είναι συνεχής, καλώντας τους προέδρους να συνεργάζονται με τους αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Παράλληλα επισήμανε ότι η δημοτική Αρχή, στους λίγους μήνες που έχει την ευθύνη του Δήμου, έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις με τις Τοπικές Κοινότητες, ενώ ο ίδιος και αντιδήμαρχοι έχουν επισκεφτεί όλα τα χωριά.

Οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων αναφέρθηκαν στα προβλήματα των περιοχών τους, τα οποία θα κωδικοποιηθούν και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Δήμου θα δοθούν λύσεις.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Γιώργος Καραντινός, Τεχνικών Έργων κ. Χάρης Μαμουλάκης, Πολεοδομίας κ. Γιάννης Αναστασάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Νίκος Φακουρέλης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News