default-image

Το ΕΠΑΜ καλεί τους πολίτες στην πλατεία Ελευθερίας

Κρήτη
Το ΕΠΑΜ καλεί τους πολίτες στην πλατεία Ελευθερίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΕΠΑΜ Ηρακλείου καλεί όλους τους πολίτες στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 11/2/2015 στις 18:00 στην Πλατεία Ελευθερίας, έτσι ώστε να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στις πολιτικές υποδούλωσης των φαινομενικά Ευρωπαίων «εταίρων» και δανειστών μας.

Τώρα ο λαός πρέπει να δυναμώσει την φωνή του και να διατρανώσει την αντίθεση του. Τώρα ο λαός πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ενωμένος σαν μια γροθιά!

Ταυτόχρονα πρέπει να γίνουμε και ο κύριος μοχλός πίεσης προς την νέα κυβέρνηση, για να μην επαναληφθούν τα δραματικά για τον λαό φαινόμενα της τελευταίας πενταετίας.

Σε ανακοίνωση της πολιτικής γραμματείας αναφέρεται:

Το Ε.ΠΑ.Μ. θεωρεί ότι η αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και σ' όλες τις πλατείες της χώρας, αποτελεί μια εξαιρετικής σπουδαιότητας ευκαιρία, να αποκρούσει ο λαός μας ενωμένος, τους ωμούς εκβιασμούς των τοκογλύφων και του «ιερατείου» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατεβαίνουμε στις πλατείες, θεωρώντας ότι η απελευθέρωση της χώρας και του λαού από το κατοχικό νέο αποικιοκρατικό καθεστώς που επέβαλαν δανειστές και τοκογλύφοι, δεν πρόκειται να επιτευχτεί με ανάθεση και λευκές επιταγές.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε καμιά οπισθοδρόμηση και απαιτούμε:

- Λογοδοσία όλων όσοι υπέγραψαν δανειακές συμβάσεις και μνημόνια και όλων όσοι συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην καταστροφή της χώρας και την εξαθλίωση του λαού.

- Μετωπική σύγκρουση με τα συμφέροντα των τραπεζικών καρτέλ.

- Καταγγελία της δανειακής σύμβασης και επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας

- Διαγραφή του δημόσιου χρέους βάσει των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.

- Σεισάχθεια για τα χρέη των νοικοκυριών που συσσωρεύτηκαν εξαιτίας των δημευτικών φόρων που επέφεραν οι πολιτικές των μνημονίων.

- Εκκαθάριση των ενεργητικών των τραπεζών υπό δημόσιο έλεγχο και δήμευση των περιουσιών όσων ευθύνονται για τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News