default-image

Παγκόσμια διάκριση με άρωμα Κρήτης

Κρήτη
Παγκόσμια διάκριση με άρωμα Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τρίτη θέση ανάμεσα σε σαράντα πανεπιστήμια κατέκτησε μία πενταμελής ομάδα τελειόφοιτων της Νομικής Σχολής των Αθηνών, με συντονίστρια την απόφοιτο της Σχολής από το Ηράκλειο, Θεοδώρα Κουτεντάκη.

Η Θ. Κουτεντάκη μαζί με την ομάδα κατέκτησε την υψηλή διάκριση σε αυτό τον παγκόσμιο διαγωνισμό και είναι χαρακτηριστικό ότι κατόρθωσαν να ξεπεράσουν κορυφαία πανεπιστήμια, όπως το αμερικανικό Harvard.

Το θέμα του διαγωνισμού είχε να κάνει με την υπόθεση ιδιωτών ομολογιούχων που εμπιστεύτηκαν το ελληνικό κράτος και είδαν τα ομόλογά τους να κουρεύονται και να μετατρέπονται σε κουρελόχαρτα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν επιστημονικά αυτό το σοβαρό θέμα, οι πέντε απόφοιτοι της Νομικής των Αθηνών.

Η Θεοδώρα Κουτεντάκη από το Ηράκλειο αποφοίτησε ως συντονίστρια της ομάδας από το Πειραματικό Λύκειο του Ηρακλείου, τελείωσε τη Νομική Σχολή των Αθηνών και μέσω της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" με τον Μάνο Δασκαλάκη, έστειλε το μήνυμα προς τα νέα Κρητικόπουλα να δώσουν τη μάχη και να παλέψουν για τα όνειρά τους στην Ελλάδα και όχι να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό.

Μάλιστα η Θεοδώρα Κουτεντάκη μίλησε για τη διάκριση αυτή και σε εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Mari Dream" του Ηρακλείου.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_i9ifm4v8/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News