default-image

Kappa Studies: Απονομή πτυχίων αποφοίτων

Κρήτη
Kappa Studies: Απονομή πτυχίων αποφοίτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης  και σεμνότητας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου, η τελετή απονομής πτυχιών της 11ης και της 12ης σειράς των απόφοιτων του Κέντρου διά βίου Μάθησης Kappa Studies.

Η τελετή έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Kappa Studies, όπου οι απόφοιτοι έλαβαν τα πτυχία τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά και να συνομιλήσουν με τους καθηγητές τους και τους παλιούς τους συμμαθητές, να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις και να συσφίξουν τους δεσμούς τους με το εκπαιδευτικό προσωπικό της Kappa Studies.

Στην εκδήλωση, εκτός από τους απόφοιτους και τα προσφιλή τους πρόσωπα, παρευρέθηκαν η οικογένεια Καλαθάκη, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Οροπεδίου κ. Γιάννης Στεφανάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Γιώργος Μακρής, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και συλλόγων του τουριστικού κλάδου, που απηύθυναν τους χαιρετισμούς τους στους απόφοιτους μαζί με  τις ευχές τους για επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και πρόοδο.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, παρατέθηκε δείπνο στους καλεσμένους της βραδιάς. Τα εδέσματα και τη συνολική οργάνωση επιμελήθηκαν οι τωρινοί σπουδαστές και εκκολαπτόμενοι επαγγελματίες της Kappa Studies.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News