Κρήτη

Έκοψαν την πίτα στην 4η Δημοτική Κοινότητα Ηρακλείου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν το περασμένο Σάββατο 31 Ιανουαρίου ο πρόεδρος και τα μέλη της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου στα γραφεία της Κοινότητας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, αντιδήμαρχοι και οι σύμβουλοι της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι πρωτοπρεσβύτεροι Στυλιανός Χαραλαμπάκης και Ιωάννης Νικολάου, εφημέριοι του Ιερού Ναού της Θεοτόκου Μπεντεβή, καθώς και δημότες της 4ης Δημοτικής Κοινότητας.

Με ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος Κων/νος Ζερβάκης και τα μέλη της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου ευχαριστούν «όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Για τη χορηγία της βασιλόπιτας ευχαριστούμε την εταιρεία "Αρμάος" για το δώρο στο φλουρί της βασιλόπιτας, την Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική "Κρητικός Φούρνος" επί της λ. Κνωσού, τα σούπερ-μάρκετ "Χαλκιαδάκης" επί της λ. Κνωσού, την Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική "Σαβοϊδάκης" (λ. Κνωσού) και τα Σητειακά Γλυκά "Αρετούσα" στην οδό Κόσμων και Θησέως.

Ευχόμαστε σε όλους σας Καλή και Δημιουργική Χρονιά».

Σχόλια