default-image

Χανιά: Στη "φάκα" 32χρονος με έξι κιλά χασίς

Κρήτη
Χανιά: Στη "φάκα" 32χρονος με έξι κιλά χασίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μετά από οργανωμένη επιχείρηση που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι 32χρονος Χανιώτης που κατείχε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς. Συγκεκριμένα στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων 5 κιλά και 700 γραμμάρια κάνναβη και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές

Επιπλέον, συνελήφθη και ο 67χρονος πατέρας του, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων καθώς είχε δώσει παράνομα στον 32χρονο μια καραμπίνα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο, από τον 32χρονο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, εννέα φυσίγγια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Όπως προέκυψε το εν λόγω όπλο είχε παραχωρηθεί από τον 67χρονο, στον 32χρονο.

Ακολούθησε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, έρευνα στην κοινή οικία του 32χρονου και του 67χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολική ποσότητα κάνναβης 1.310 γραμμάριων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και την διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, με τη συνδρομή του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, έρευνα σε οικία συγγενικού προσώπου του 32χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν, ως παρανόμως κατεχόμενα (από τον 32χρονο) και κατασχέθηκαν:

Συνολική ποσότητα κάνναβης 4 κιλών και 380 γραμμαρίων, τρεις  αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακόμη 30 γραμμάρια κάνναβη, 10 φυσίγγια πολεμικού όπλου και δύο μαχαίρια.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News