default-image

Στο ΤΕΙ ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λ. Αντωνόπουλος

Κρήτη
Στο ΤΕΙ ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λ. Αντωνόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΤΕΙ Ηρακλείου επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο και γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Λάμπρος Αντωνόπουλος για να συζητήσει με το Συμβούλιο των καθηγητών, τους διοικητικούς υπαλλήλους και βεβαίως με τους φοιτητές της ΠΑΣΠ.

Ο Λάμπρος Αντωνόπουλος συναισθηματικά φορτισμένος άνοιξε την κουβέντα λέγοντας: «Θα ήθελα, αν δε με πίεζε ο χρόνος, να κλείσω τις προεκλογικές συναντήσεις και επισκέψεις με τη σημερινή. Εδώ στο Πανεπιστήμιό μου, για να τιμήσω με έναν συμβολικό τρόπο όλους εσάς που γίνατε η αιτία να αλλάξω πορεία στη ζωή μου, να αγαπήσω αυτόν τον τόπο σαν να 'ναι ιδιαίτερη πατρίδα μου και να εγκατασταθώ εδώ ξεκινώντας τα όλα από την αρχή. Εδώ πήρα τις πιο πολύτιμες γνώσεις, εδώ απέκτησα τις πιο χρήσιμες κοινωνικές δεξιότητες, εδώ γνώρισα τους πιο σημαντικούς μου φίλους, εδώ ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με τα κοινά και έμαθα πόσο μεγάλη αξία και δύναμη έχει η συμμετοχή και η συλλογικότητα. Για όλα αυτά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω».

Σχολιάζοντας την πολιτική και οικονομική συγκυρία, ο τριαντάρης υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο ανέφερε ότι «είναι άδικος ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται το μέτρο της διαθεσιμότητας, χωρίς να συνοδεύεται από συγκεκριμένο πλαίσιο κριτηρίων» και πρόσθεσε πως «οι αλλαγές στην Παιδεία για να έχουν πραγματικά θετική συμβολή πρέπει να προέρχονται από ευρείες συναινέσεις. Εύχομαι να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης που θα αποκαταστήσει μία-μία όλες τις αδικίες που έχουν γίνει στο χώρο της Παιδείας. Επενδύοντας στην παιδεία επενδύουμε στο μέλλον της πατρίδας μας».

Το χειροκρότημα όμως ήρθε από τους φοιτητές, όταν καλώντας τους σε συμμετοχή την Κυριακή στις εκλογές είπε: «Είναι η μάχη της γενιάς μας. Οφείλουμε να είμαστε παρόντες. Το μέλλον της παιδείας, των εργασιακών σχέσεων, του ασφαλιστικού συστήματος αλλά και του συστήματος υγείας κρίνεται από τη δική μας συμμετοχή. Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για όλα αυτά που μέχρι χθες ήταν δεδομένα και σήμερα είναι ζητούμενα. Ελάτε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, είμαι βέβαιος ότι αν είμαστε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News