default-image

Συνάντηση Δ.Σ. ΙΑΚΕ με τον Β. Λαμπρινό

Κρήτη
Συνάντηση Δ.Σ. ΙΑΚΕ με τον Β. Λαμπρινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, παρουσία των Αντιδημάρχων: Παιδείας - δια Βίου Μάθησης - Νέας γενιάς και Καινοτομίας, κ. Μαρίας Καναβάκη, Προγραμματισμού - Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Διαφάνειας- Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Πέτρου Ινιωτάκη, Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας, κ. Ιωάννη Αναστασάκη, Αρχείων και ακίνητης περιουσίας του Δήμου, κ. Στυλιανής Αρχοντάκη και του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Gian Andrea P. Garancini.

Στη συνάντηση αυτή, η πρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Ελένη Μαράκη, είχε την ευκαιρία να εκθέσει στο δήμαρχο και στους αντιδημάρχους, τους λόγους ίδρυσης του Ινστιτούτου, το σκοπό και τους στόχους του. Ενημέρωσε επίσης για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες και αναφέρθηκε αναλυτικά στην πραγματοποίηση του 1ου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα "το σύγχρονο σχολείο μέσα από το πρίσμα των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών: Από τη θεωρία στην καθημερινή πρακτική".

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 24 έως 26 Απριλίου 2015 στο Ηράκλειο και μπορούν να συμμετέχουν ερευνητές, επιστήμονες, στελέχη εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές και είναι ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος θέλει να παρουσιάσει γόνιμο προβληματισμό και ενδιαφέρον για το σύγχρονο σχολείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News