default-image

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Ηράκλειο

Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια) του Ηρακλείου ανοίγει και επίσημα το εκλογικό του κέντρο ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Τα εγκαίνια του κέντρου θα γίνουν αυτήν την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου και επ' ευκαιρία του γεγονότος αυτού το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, «όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όλες τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες στον κοινό αγώνα για τη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπο μας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου έχει ως εξής:

«Πλησιάζει η ώρα που με τη θέληση και τη δύναμη του λαού θα γράψουμε την 25η Ιανουαρίου ιστορία. Πλησιάζει η ώρα που η Ελλάδα θα κλείσει το δρόμο σε μια αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική. Και θα πει ναι στο μέλλον. Ναι στην αξιοπρέπεια. Ναι στη δημοκρατία.

Η ελπίδα έρχεται σε έναν τόπο που βασανίστηκε. Σε έναν λαό που υπέστη τα πάνδεινα. Σε μια κοινωνία που εξωθήθηκε στα όρια της φτώχειας και της απελπισίας. Η ελπίδα έρχεται σε μια Ελλάδα που σήκωσε το ατελείωτο βάρος μιας πρωτοφανούς κοινωνικής κρίσης.

Τώρα η Ελλάδα σηκώνεται όρθια. Γυρίζει σελίδα. Η στρατηγική του φόβου έχει πέσει στο κενό.

Καλούμε αυτή την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 20:00 στο επίσημα άνοιγμα του εκλογικού μας κέντρου στην πλατεία Καλλεργών αρ. 7 (πλησίον Βασιλικής Αγίου Μάρκου) όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όλες τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες που ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο χωρίς μνημόνια και τρόικα, με δημοκρατία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, τους καλούμε στον κοινό αγώνα για τη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπο μας.

Μαζί θα φέρουμε την άνοιξη μες το χειμώνα.

Η ελπίδα έρχεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News