default-image

Εκδήλωση για τη συσκευασία και την τυποποίηση

Κρήτη
Εκδήλωση για τη συσκευασία και την τυποποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ) και το Κολλέγιο Κρήτης (ΜBS) διοργανώνουν την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα "Καστελλάκη" του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, εκδήλωση με θέμα "Παράγω, αξίζω, προχωρώ! Συσκευασία - Τυποποίηση - Προϊόντα Πρωτογενούς Παραγωγής".

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η εκδήλωση "Παράγω, αξίζω προχωρώ" είναι ένα εργαστήρι διαβούλευσης «που αφορά σε μια συζήτηση-αντίδοτο στην κρίση, την ανεργία για την ανάπτυξη και το μέλλον, το δικό μας, της παραγωγής μας και του τόπου μας και απευθύνεται σε όλους, σε κάθε Έλληνα, σε κάθε άνεργο, σε κάθε νέο που αναζητάει επαγγελματική ή επιχειρηματική διέξοδο και βλέπει το μέλλον του συνδεδεμένο με την παραγωγή της χώρας μας. Σε κάθε παραγωγό ή επιχειρηματία που πιστεύει σ' αυτό που κάνει, παράγει ποιοτικά προϊόντα και μειονεκτεί μόνο στο μάρκετινγκ και στην επικοινωνία. Που δε βολεύεται με το χύμα, ούτε με την επιδότηση, που θέλει να προχωρήσει, αλλά δεν είναι σίγουρος από πού να ξεκινήσει και πώς. Σε κάθε συνεταιρισμό ή εταιρεία που έχει το όραμα και δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από όσους κατακτούν τις αγορές με λιγότερο καλά προϊόντα, αλλά πολύ καλύτερη εικόνα. Σε κάθε αιρετό που θέλει να βοηθήσει τους παραγωγούς του τόπου του, που πιστεύει στις δυνατότητές τους και ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των εταιρειών: Allpack - Διμηνιαίο Περιοδικό Συσκευασίας, DASC Branding - Σύμβουλοι branding και επικοινωνίας, DOT REPRO Α.Ε. - Διαχωρισμοί χρωμάτων, εφαρμογές ψηφιακής και έντυπης επικοινωνίας και Forlabels Α.Ε. - Eφαρμογές συσκευασίας, αυτοκόλλητες ετικέτες, καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ Γ. Αεράκης, ο διευθυντής του Κολεγίου MBS Κ. Τσιλιγκίρης, ο καθηγητής του Κολεγίου Κ. Παχνός, και η εκπρόσωπος της εταιρείας Κτήμα Βασιλάκη κ. Ειρήνη Βασιλάκη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

17:00

Προσέλευση

17:30

Ομιλία από τον κ. Ε. Τσιλιγκίρη - διευθυντή Κολεγίου MBS

17:35

Ομιλία από τον κ. Γ. Αεράκη - αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Δήμος Μαλεβιζίου

17:40

Εισαγωγή - παρουσίαση της ΙΚΟΝ4. Γιώργης Παχνός, καθηγητής Κολεγίου MBS

17:45

Τα προϊόντα μου. Και τώρα τι κάνουμε; Γιώργος Τριανταφύλλου, εκδότης περιοδικού All Pack Hellas

18:15

Σωστή εικόνα = πωλήσεις και εξαγωγές. Δημοσθένης Μπρούσαλης, γενικός διευθυντής DASC Branding

18:45

Διάλειμμα

19:00

Ομιλήτρια κ. Ε. Βασιλάκη - γενική διευθύντρια, Κτήμα Βασιλάκη

19:15

Χρώμα: η δύναμη στη συσκευασία. Γρηγόρης Κόκκορης, διευθύνων σύμβουλος DOTREPRO A.E.

19:45

Η ετικέτα με ανοιχτό μυαλό. Αυγερινός Χατζηχρυσός, γενικός & εμπορικός διευθυντής Forlabels

20:15

Ερωτήσεις και συζήτηση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News