default-image

Προετοιμάζει τις καλοκαιρινές του δραστηριότητες το Μουσείο "Θύραθεν"

Κρήτη
Προετοιμάζει τις καλοκαιρινές του δραστηριότητες το Μουσείο "Θύραθεν"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προετοιμασία της διοργάνωσης των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων του με ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μουσικές, σεμιναριακές, επιμορφωτικές, και εκπαιδευτικές δραστηριότητες έχει ήδη ξεκινήσει το Μουσείο Παραδοσιακών Οργάνων Έρευνας και Τεκμηρίωσης "Θύραθεν" όπως ενημερώνει το Διοικητικό του Συμβούλιο.

«Παρακαλούμε τα μέλη, τους εθελοντές και τους φίλους του Μουσείου», αναφέρουν τα μέλη του Δ.Σ., «να έρθουν σε επικοινωνία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου προκειμένου να ενημερωθούν για τις καλοκαιρινές και όχι μόνο δραστηριότητες, στο email: [email protected] και στο τηλ 6972656631ή 6972833098».

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Παραδοσιακών Οργάνων Έρευνας και Τεκμηρίωσης "Θύραθεν" ευχαριστεί το Μουσικό Σχολείο του νομού Ηρακλείου για τη συμμετοχή του στο 1ο Εθνομουσικολογικό Συνέδριο του Μουσείου, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο από τις 3 έως τις 5 Οκτωβρίου 2014.

Παράλληλα εύχεται στα παιδιά και στους καθηγητές του Μουσικού Σχολείου καθώς και στα σχολεία όλης της επικράτειας «έναν χρόνο γεμάτο από μουσικές και καλλιτεχνικές δημιουργίες κοντά στη γνώση και στην παιδεία», όπως αναφέρει στο ευχαριστήριό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News