default-image

Κάναμε ξανά την αγάπη πράξη!

Κρήτη
Κάναμε ξανά την αγάπη πράξη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανταπόκριση των Κρητικών στο κάλεσμα του ομίλου της "ΚΡHTH TV" ήταν συγκινητική, όπως άλλωστε και τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

Η πέμπτη χρονιά της πρωτοβουλίας "Κάνουμε την αγάπη πράξη" έφερε μια "θύελλα" ανταπόκρισης από τους απλούς ανθρώπους, που έδωσαν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν τους αναξιοπαθούντες συντοπίτες μας.

Τα καλάθια που βρίσκονταν στα καταστήματα "Γρηγόρης" γέμιζαν συνεχώς και έτσι συγκεντρώθηκαν μεταξύ των άλλων ένας τόνος μακαρόνια, αντίστοιχη ποσότητα από αλεύρι και ζάχαρη, καθώς και ένας τόνος γάλα μακράς διαρκείας και μεγάλες ποσότητες από άλλα τρόφιμα, που άφηναν οι πολίτες στους ειδικούς χώρους.

Σήμερα τα φορτηγά της "Γρηγόρης Coffeeright" μετέφεραν τις ποσότητες που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Διακονίας της Αγάπης, που βρίσκονται επί της Πλαστήρα, προκειμένου να γίνει από εκεί η διανομή τους στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τα στελέχη της Διακονίας θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα στις σακούλες που απευθύνονται στις 1.670 άπορες οικογένειες που έχουν καταγραφεί από τη Διακονία και από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η διανομή των τροφίμων!

Η διανομή θα πραγματοποιείται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News