Κρήτη

Στην Plus Pack ο Μ. Σενετάκης

Τη μονάδα παραγωγής πλαστικών - νάιλον συσκευασιών περιτυλίγματος, σακούλες Plus Pack στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, επισκέφθηκε ο βουλευτής Ν.Δ. Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Ο  διευθυντής παραγωγής κ. Λευτέρης Παπαδαντωνάκης, διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός, ανέλαβε να ξεναγήσει τον κ. Σενετάκη στους χώρους παραγωγής και τον ενημέρωσε για την εφαρμοζόμενη μέθοδο παραγωγής των προϊόντων, που δεν είναι άλλη από αυτή της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης των καθαρότερων υλικών που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί. Πρόκειται δηλαδή για ανακύκλωση πλαστικών υλικών τα οποία επιλέγονται με αυστηρή διαλογή με στόχο το περιβαλλοντικό όφελος και την προστασία του πολυτιμότερου αγαθού, την υγεία.

Ο κ. Σενετάκης περιηγήθηκε στους χώρους και διαπίστωσε πως το προσωπικό αποτελείται από νέους κυρίως ανθρώπους, υψηλής εκπαίδευσης που εργάζονται με κουλτούρα συλλογικότητας και συνεργασίας.

«Τέτοιες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων αποτελούν την ατμομηχανή της ανάπτυξης", είπε ο κ. Σενετάκης, συμπληρώνοντας πως "αξίζει να επενδύουμε στον τόπο μας, υπό την προϋπόθεση ότι η Πολιτεία θα συνεχίσει να μεριμνά για την άρση των γραφειοκρατικών εμποδίων που δυσχεραίνουν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία».

Σχόλια