default-image

Ασέλγησε στο... εγγονάκι του

Κρήτη
Ασέλγησε στο... εγγονάκι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικογραφία για ασέλγεια σχηματίστηκε σε βάρος του 51χρονου παππού από τη Ρουμανία, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία αλλοδαπού πατέρα, ο πεθερός του, δεν έβλεπε στοργικά το μικρό κοριτσάκι του.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε ενώπιων του εισαγγελέα όπου του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια ανηλίκου, ενώ πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.  Ο παππούς από τη Ρουμανία φέρεται να παραδέχεται κάποιες από τις πράξεις του όχι όμως στο βαθμό που κατηγορείται.

Την απίστευτη αυτή και φρικιαστική καταγγελία του αλλοδαπού πατέρα, ότι ο πεθερός του ασέλγησε στο μικρό κοριτσάκι του, εξετάζουν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο.

Ο 51χρονος παππούς του 8χρονου κοριτσιού από τη Ρουμανία, συνελήφθη στη Νεάπολη από την αστυνομία, μετά από σήμα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε πως δεν φέρει εμφανείς κακώσεις στο σώμα του, κάτι που ωστόσο δεν αποκλείει την ασέλγεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, ο κατηγορούμενος που βρέθηκε στο σπίτι της κόρης του για τις γιορτές, φέρεται να μην έχει καλές σχέσεις με τους καταγγέλλοντες.

Της Μαρίας Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News