default-image

Βυθίστηκε στο πένθος η Κίσσαμος μετά το θάνατο των 3 νέων

Κρήτη
Βυθίστηκε στο πένθος η Κίσσαμος μετά το θάνατο των 3 νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σοκ βρίσκεται ολόκληρη η Κρήτη από τον τραγικό θάνατο τριών νέων παιδιών, στα "σύνορα" της εφηβείας, που έγιναν τα επόμενα θύματα της ασφάλτου.

Δύο νεαρά κορίτσια ηλικίας 19 ετών και ένας 18χρονος είναι τα τραγικά θύματα του απίστευτου θανατηφόρου τροχαίου που πάγωσε την κοινωνία της Κρήτης. Δυστυχώς τρεις νέοι άνθρωποι πρόσθεσαν το όνομά τους στο μακρύ και μακάβριο κατάλογο των θυμάτων από τροχαία στην άσφαλτο της Κρήτης.

Οι δύο 19χρονες και ο 18χρόνος ανασύρθηκαν νεκροί μέσα από Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ακόμα άτομο νεαρής ηλικίας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 5:10 τα ξημερώματα στη γέφυρα του κόμβου Κλαδισού και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την παραλία της συνοικίας Νέα Χώρα, όταν το μικρό Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τα 4 άτομα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο τοιχίο που βρίσκεται παράλληλα της κοίτης του Κλαδισού Ποταμού.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής που ξύπνησαν από ένα δυνατό θόρυβο αντικρίζοντας λίγο μετά τα μακάβριο θέαμα.

Τραγική ειρωνεία... Το σημείο όπου συνέβη το τροχαίο συνέβη σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι των δύο νέων από τα Χανιά που είχαν χάσει τη ζωή τους πριν από δύο μήνες έξω από το Φόδελε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, Αστυνομία και η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε το μοναδικό επιζήσαντα του τροχαίου.

Στη φωτογραφία φαίνεται το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα νέα παιδιά, τρία εκ των οποίων έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

Από την περιοχή της Κισσάμου

Aπό την περιοχή της Κισσάμου ήταν η καταγωγή των δυο 19χρονων γυναικών θυμάτων του θανατηφόρου τροχαίου τα ξημερώματα στα Χανιά.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν που έχει βυθίσει στο πένθος τα Χανιά, ο Δήμος Κισσάμου με δήλωση του δημάρχου Θοδωρή Σταθάκη έκανε γνωστό ότι ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στην ανακοίνωση του δημάρχου Κισσάμου Θοδωρή Σταθάκη αναφέρεται: «Με αφορμή την απώλεια τριών νέων συμπολιτών μας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη των Χανίων, θέλω να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων.

Ο Δήμος Κισσάμου συμπαραστεκόμενος στο πένθος των οικογενειών των θυμάτων ακυρώνει όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς».

Αντώνης Νομικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News