Κρήτη

Παρουσιάζεται η ποιητική συλλογή “Διακριτικά” της Ρενέ Στυλιαρά

Την ποιητική συλλογή της Ρενέ Στυλιαρά, υπό τον τίτλο "Διακριτικά", παρουσιάζουν οι εκδόσεις "Γαβριηλίδης" και το Floral bookshop σήμερα Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στις 8 μ.μ.

Το έργο θα προλογίσει και θα διαβάσει αποσπάσματα η δημοσιογράφος κυρία Εύη Φραγκάκη, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει και η ίδια η ποιήτρια.

Λίγα λόγια για την ποιητική συλλογή

Η ποιητική συλλογή αφορά ένα βιβλίο που περιγράφει τον έρωτα από την πλευρά του ερωτευμένου. Είναι ποιητική συλλογή που απαρτίζεται από 30 αυτοτελή κείμενα, τα οποία όμως είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προάγεται η νοηματική συνέχεια που η Ρενέ θέλει να αποδώσει.

Από το βιβλίο έχει μελοποιηθεί το ποίημα "Νοθεία" από τον Νικόλα Αδέσποτο και η πρώτη εκτέλεση είναι από τον ίδιο και την Τζώρτζια Κεφαλά ("Μπλε").

Λίγα λόγια για τη Ρ. Στυλιαρά

H Ρενέ Στυλιαρά γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα. Σπουδάζει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο ΤΟΔΑ Πελοποννήσου και ασχολείται με την αστρονομία, τη φωτογραφία, καθώς και με τη μουσική και πιο συγκεκριμένα τη στιχουργική.

Επιπλέον, ασχολείται επαγγελματικά με την καλαθοσφαίριση - είναι διεθνής αθλήτρια (Πανιώνιος) - και εργάζεται και στην εταιρεία SARGIA Partners.

Σχόλια