default-image

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή στο συλλαλητήριο

Κρήτη
Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή στο συλλαλητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ για μαζική συμμετοχή στο αποψινό συλλαλητήριο, ανήμερα της ψήφισης του προϋπολογισμού, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 6 το απόγευμα. Σκοπός της συγκέντρωσης είναι «να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας του λαού», όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, «στην προσπάθεια κατατρομοκράτησής του, προκειμένου να μείνει εγκλωβισμένος στο σπίτι του», επίσης καλεί τις αστυνομικές δυνάμεις να επιδείξουν σύνεση, να αποφύγουν τη χρήση βίας και «να απέχουν από δυναμικές επεμβάσεις σε προκατασκευασμένα επεισόδια και προβοκάτσιες», .

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, σε μια καθ' όλα ειρηνική και μαζική πορεία μέχρι εκείνη τη στιγμή, εγείρουν σοβαρά ερωτηματικά για το ενδεχόμενο μεθοδευμένης προβοκάτσιας, προκειμένου να υπάρξει επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, διάλυση του πλήθους και δημιουργία καταστάσεων που σκοπό έχουν να πλήξουν το λαϊκό κίνημα και τις μαζικές κινητοποιήσεις στιγματίζοντας τις.

Δε θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε. Έχουμε όλες και όλοι ιστορικό καθήκον να ανατρέψουμε τα σχέδια τους, να διαμορφώσουμε ένα ενιαίο μέτωπο προστασίας της δημοκρατίας, του κοινωνικού κράτους, των αυτονόητων δικαιωμάτων μας σε υγεία-παιδεία-εργασία, αξιοπρέπεια.

Συμμετέχουμε μαζικά και ειρηνικά στο αποψινό συλλαλητήριο (Κυριακή, 7/12), ανήμερα της ψήφισης του προϋπολογισμού στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, στις 6:00 μμ, για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα ενότητας του λαού στην προσπάθεια κατατρομοκράτησης του προκειμένου να μείνει εγκλωβισμένος στο σπίτι του.

Καλούμε τις αστυνομικές δυνάμεις να επιδείξουν σύνεση, να αποφύγουν τη χρήση βίας και να απέχουν από δυναμικές επεμβάσεις σε προκατασκευασμένα επεισόδια και προβοκάτσιες. Ο σκοπός της αστυνομίας πρέπει να είναι η προστασία των πολιτών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων τους και όχι ο ρόλος του πραιτοριανού φύλακα της εκάστοτε εξουσίας».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News