default-image

Ο ΑΟ Ηρακλείου "ΟΑΣΗ" ευχαριστεί

Κρήτη
Ο ΑΟ Ηρακλείου "ΟΑΣΗ" ευχαριστεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Α.Ο.Ηρακλείου "ΟΑΣΗ" θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό Βασίλη και τους αντιδημάρχους κ.κ.Μαμουλάκη και Βαρδαβά, καθώς επίσης και τον πολύ καλό φίλο Φραγκίσκο Λαμπρινό για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν και να συμμετέχουν, παίζοντας T-ball στην εκδήλωση για τα "10 χρόνια ιστορίας του T-ball".

Επίσης ευχαριστεί τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Κλινάκη και τον πρώην πρόεδρο διδασκόντων του συλλόγου "Θεοτοκόπουλος" κ. Πλουμή για την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους ως αθλητές για να γνωρίσουν την μαγεία του T - ball.

Ο Α.Ο.Ηρακλείου "ΟΑΣΗ" μοίρασε στα παιδιά-αθλητές και παρευρισκόμενους 2.000 μολύβια και 150 καπέλα με την ηλεκτρονική διεύθυνση των T-ball Games και πρόσφερε νερά και χυμούς από χορηγούς. Οι επιχειρήσεις γύρω από την Λότζια έδειχναν στις τηλεοράσεις video και φωτογραφίες από την ιστορία του T-ball για ενημέρωση του κόσμου και για αυτό τους ευχαριστούμε.

Στο κέντρο του αίθριου της Λότζια υπήρχε στημένο ένα κίτρινο τραπέζι T-ball και σε εμφανές σημείο φαινόταν ότι η καρδιά της Κρήτης στις 30 Νοεμβρίου χτυπούσε στο Ηράκλειο με αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι όπου όλοι μικροί και μεγάλοι θέλησαν να πάρουν μια γεύση παίζοντας με τα μάτια κλειστά και όχι μόνο.

Ο σκοπός των T-ball Games είναι να ψυχαγωγήσει, διαπαιδαγωγήσει και υποβοηθήσει την ανάπτυξη βασικών κινητικών δεξιοτήτων, ενώ παράλληλα, αποσκοπεί στην καλλιέργεια θεμελιωδών κοινωνικών δεξιοτήτων όπως είναι η άμιλλα, ο συναγωνισμός και η συνεργασία, νομίζουμε ένα μέρος από αυτά τα καταφέραμε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε.

Όσοι θέλουν να ενημερωθούν αλλά και να μπουν στην παρέα μας μπορούν να μας βρουν ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News