default-image

Ημερίδα εκπαίδευσης από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Κρήτη
Ημερίδα εκπαίδευσης από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημερίδα εκπαίδευσης ανοιχτή στο κοινό θα πραγματοποιήσει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης "Ευάγγελος Κελαράκης". Η ημερίδα Εκπαίδευσης - Ενημέρωσης "Ζίννια 2014", θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00-21:00 και έχει σκοπό την εκπαίδευση, την πληροφόρηση και τον εθελοντισμό. Το Σωματείο καλεί κάθε ηλικία και κάθε επαγγελματική ομάδα να εκπαιδευτεί δωρεάν.

Στην πρόσκληση-κάλεσμά του το Σωματείο αναφέρει τα εξής:

«Δύο χρόνια είναι εξαιρετικά μικρό διάστημα για να σταματήσουν οι σκέψεις να τρέχουν σε φίλους που λείπουν. Στον Δημήτρη και στον Βαγγέλη μας. Έτσι και φέτος το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης "Ευάγγελος Κελαράκης" διοργανώνει την Πέμπτη 11/12/2014 και ώρα 16:00-21:00 την Ημερίδα Εκπαίδευσης-Ενημέρωσης "Ζίννια 2014".

Μια ημέρα μνήμης, εφάμιλλη των αξιών τους. Μια ημερίδα που συνδυάζει την εκπαίδευση, την πληροφόρηση, τον εθελοντισμό και την μνήμη. Με θέμα την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), την Πνιγμονή από ξένο σώμα και την θέση Ανάνηψης- Ασφαλείας.

Καλούμε κάθε ηλικία και κάθε επαγγελματική ομάδα να εκπαιδευτεί δωρεάν στο πως, χωρίς κανέναν ιατρικό εξοπλισμό αλλά μονάχα με τα χέρια μας και τις γνώσεις μας, μπορούμε να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Απαραίτητη προϋπόθεση της συμμετοχής στο Βιωματικό-Πρακτικό μέρος είναι η προεγγραφή μέχρι τις 8/12/2014 στην κ. Νινιράκη Μαρία, 6979 621805, Email: [email protected]

Στην ημερίδα, συγχρόνως, άλλο ένα κομμάτι είναι αφιερωμένο στα τροχαία ατυχήματα, με ομιλίες από ανθρώπους που ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους το έχουν διαθέσει στην πρόληψη και στην μελέτη αυτών.

Παράλληλα στηρίζουμε δυναμικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ηρακλείου με τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου μας ως αρωγοί σε αυτήν την εκδήλωση, με οποιονδήποτε τρόπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News