default-image

Οι Ενεργοί Πολίτες της Σητείας ευχαριστούν

Κρήτη
Οι Ενεργοί Πολίτες της Σητείας ευχαριστούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Σητείας με ανακοίνωσή της αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν, το λιμενάρχη Σητείας υποπλοίαρχο Γεώργιο Παττακό, αλλά και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Σητείας για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά της να αναλάβουν την καθημερινή μεταφορά τροφίμων, ενδυμάτων, καθώς και φαρμάκων από τη Σητεία στην Ιεράπετρα, για τους πρόσφυγες.

Ειδικότερα αναφέρουν:

«Μετά την επιτυχημένη κινητοποίηση που έγινε ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα, ενδύματα και φάρμακα, για τους πρόσφυγες που φιλοξενήθηκαν στην Ιεράπετρα, επιτυχία που οφείλεται στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ως Κίνηση Ενεργών Πολιτών Σητείας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, μαζί με τους πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν, το Λιμενάρχη Σητείας υποπλοίαρχο Γεώργιο Παττακό και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Σητείας.

Η ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας να αναλάβουν την καθημερινή μεταφορά των τροφίμων, ενδυμάτων και φαρμάκων από τη Σητεία στην Ιεράπετρα, ήταν άμεση και ουσιαστική. Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News