default-image

Τελευταίο αντίο στον Κώστα και τη Φωτεινή

Κρήτη
Τελευταίο αντίο στον Κώστα και τη Φωτεινή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταίο αντίο απηύθηνε η κοινωνία των Χανίων στα δύο νέα παιδιά που χάθηκαν άδικα σε τροχαίο στο Βόρειο Οδικό Άξονα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Κώστα και τη Φωτεινή, που "έφυγαν" αφήνοντας πίσω ένα 11χρονο κοριτσάκι, έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευή και η ταφή έγινε στον Άγιο Λουκά. Οι συνάδελφοι του Κώστα και της Φωτεινής, οι επαγγελματίες εικονολήπτες και φωτογράφοι των Χανίων (το ζευγάρι διατηρούσε φωτογραφικό στούντιο), αποφάσισαν, ως ελάχιστο φόρο τιμής, να προχωρήσουν σε μια όμορφη πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να λειτουργήσουν από κοινού για το επόμενο διάστημα το στούντιο του ζευγαριού και να δώσουν το σύνολο των εσόδων στη μικρή Μαρία, που έχει μείνει πλέον μόνη στον κόσμο μετά το χαμό των γονιών της. Επίσης, όλα τα φωτογραφικά στούντιο και καταστήματα των Χανίων παρέμειναν κλειστά κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Η σχετική ανακοίνωση των επαγγελματιών φωτογράφων και εικονοληπτών Χανίων έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι των αγαπητών σε όλους μας Κώστα και Φωτεινής.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από παρότρυνση και συνεννόηση όλων των συναδέλφων εικονοληπτών και φωτογράφων θα γίνουν οι εξής ενέργειες:

-Τα καταστήματα φωτογραφικών ειδών θα παραμείνουν κλειστά την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας σε ένδειξη σεβασμού και πένθους στους αδικοχαμένους φίλους μας.

- Αποφασίσαμε το στούντιο "ΚΦ" να παραμείνει ανοικτό και όλες οι δουλειές που έχουν κλείσει ο Κώστας και η Φωτεινή θα γίνουν κανονικά από άλλους συναδέλφους μετά από συνεννόηση με τους πελάτες και τα χρήματα θα δοθούν στη μικρή Μαρία μας…

-Όλες οι δουλειές που έχουν γίνει ήδη από τον Κώστα και την Φωτεινή και δεν έχουν παραδοθεί στους πελάτες-φίλους θα ολοκληρωθούν και θα παραδοθούν κανονικά και τα χρήματα επίσης θα δοθούν στη μικρή Μαρία μας…

-Θα συμμετέχουμε με την οικονομική μας προσφορά, όπως επιθυμούν οι οικογένειες των φίλων μας, στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου (Ξενώνες Συνόδων Ασθενών του Νοσοκομείου Χανίων).

-Σύσσωμος ο κλάδος μας να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσει τα συλλυπητήριά μας στους οικείους…

Οι επαγγελματίες εικονολήπτες και φωτογράφοι, συνεργάτες και φίλοι σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News