default-image

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σιδερόφρακτη παρέλαση

Κρήτη
Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σιδερόφρακτη παρέλαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στήθηκε για ακόμα μια χρονιά το γνώριμο πια σκηνικό με κάγκελα να έχουν τοποθετηθεί παντού στο χώρο της παρέλασης. Η εικόνα αυτή δεν τιμά τη μνήμη όσων πολέμησαν και θυσιάστηκαν για ελευθερία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

«Ο κόσμος ωσάν να είναι φυλακισμένος παρακολουθεί τις εορταστικές εκδηλώσεις πίσω από τα κάγκελα, αποδεικνύοντας ότι για τη σημερινή συγκυβέρνηση της εθνικής καταστροφής αποτελεί τον πραγματικό εχθρό που πρέπει να είναι υπό περιορισμό και διαρκή έλεγχο», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν όμως οι αστυνομικοί που εντέλλονται να περιφρουρούν το χώρο είναι τελικά περισσότεροι από τους παρισταμένους, όταν οι γονείς δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους ενώ παρελαύνουν, ποια ομοψυχία καλλιεργείται, ποιος εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου γίνεται;

Οι σιδερόφρακτοι σχηματισμοί αποτελούν ύβρη στο νόημα της ημέρας και στο λαό μας που τόσα δεινά έχει υποστεί.

Οι "καγκελάριοι" της συγκυβέρνησης σύντομα θα αποτελούν παρελθόν για τον τόπο όπως και τα κάγκελα τους που τόσο βαθιά έχουν σημαδέψει τις μνήμες όλων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News