default-image

1500 επαγγελματίες επισιτισμού λένε όχι στην κρίση

Κρήτη
1500 επαγγελματίες επισιτισμού λένε όχι στην κρίση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότεροι από 1500 επαγγελματίες επισιτισμού και διασκέδασης του νομού Ηρακλείου ενώνουν δυνάμεις μέσα από έναν νεοσύστατο σύνδεσμο προκειμένου να αντισταθούν με  τον πιο σθεναρό τρόπο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία τους έχουν καθηλώσει.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια η κρίση έχει χτυπήσεις δυναμικά τον κλάδο με τους τζίρους των καφέ να έχουν πέσει μέχρι και 50% τα τελευταία πέντε χρόνια. Όπως τόνισε στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV" ο επαγγελματίας εστίασης κ. Γιάννης Τσακιράκης μόνο μέσα από διάλογο και συνεργασία μπορούν να επιλυθούν τα σοβαρά προβληματα αλλά και να υπάρξει ξεκαθάρισμα στο νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας.

Δεκαεπτά φόροι που καλούνται να πληρώσουν, ΑΕΠΙ, τραπεζοκαθίσματα είναι μόνο μερικά από τα μείζονος σημασίας ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν μέσα από τη νέα διοίκηση που καλούνται να αναδείξουν την ερχόμενη εβδομάδα. Αν και όπως τονίστηκε η προσέλευση στην 3η επαναληπτική γενική συνέλευση δεν ήταν ικανοποιητική, οι ίδιοι δίνουν ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη και πάλι στο Επιμελητήριο για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών τους.  

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι κλάδοι της εστίασης και σε άλλα σημεία της Ελλάδας. Με βάση τα στοιχεία οι Έλληνες θεωρούν πλέον ακόμα και το καφέ σε διασκέδαση πολυτελείας και τον έχουν περιορίσει τουλάχιστον σε μία με δύο φορές της εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Του Μάνου Δασκαλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News