default-image

Καρέ-καρέ οι πυροβολισμοί στην 62 Μαρτύρων (video)

Κρήτη
Καρέ-καρέ οι πυροβολισμοί στην 62 Μαρτύρων (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυρ εναντίον πρακτορείου ΟΠΑΠ στην 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο άνοιξαν τα ξημερώματα άγνωστοι, κάνοντας θρύψαλα την τζαμαρία του και προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του.

Οι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο δεν πτοήθηκαν από την ύπαρξη ανοιχτού καταστήματος δίπλα στο στόχο τους, ούτε από τα οχήματα που βρίσκονταν ακριβώς πίσω τους την ώρα που πυροβολούσαν δύο φορές με όπλο κυνηγητικού τύπου.   

Το portal www.neakriti.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει το βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ το όχημα των δραστών που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το πρακτορείο και τους δράστες να πυροβολούν από το εσωτερικό τους.

Οι εικόνες από την κεντρική λεωφόρο της πόλης προβληματίζουν και κόβουν την ανάσα...

Το χρονικό

Ώρα 2:56 τα ξημερώματα στην 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο. Οι δράστες που επιβαίνουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο σταματούν έξω από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ, οπλίζουν και ανοίγουν πυρ στην τζαμαρία του καταστήματος.

Όπως κατέγραψε η κάμερα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του καταστήματος, τα άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, που πυροβόλησαν δυο φορές, δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι δίπλα στο στόχο τους υπήρχε ακόμη ανοιχτό κατάστημα. Οι εργαζόμενοί του μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς βγήκαν να δουν τι είχε συμβεί και άρχισαν να παρατηρούν τις φθορές στην τζαμαρία.

Όπως φαίνεται από άλλη οπτική γωνία δεν ενοχλήθηκαν ούτε από το όχημα που τους ακλουθούσε και κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών αναγκάστηκε να ακινητοποιηθεί ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο των δραστών.

Όπως αναφέρει  ο 59χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείου, δε γνωρίζει ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση σε βάρος του που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στην επιχείρησή του. Επιπλέον υποστηρίζει πως ουδέποτε είχε πρόβλημα ή αντιδικία με κανέναν.

Κατά την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν ένα συγκεντρωτήρα κυνηγετικού όπλου που θα αποσταλεί στα εργαστήρια Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα και που αναμένεται να δώσει στοιχεία για το ποιόν του όπλου αλλά και των δραστών.  

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, που μεταξύ άλλων εξετάζει καρέ-καρέ και άλλα βίντεο από καταστήματα της περιοχής.

Της Μαρίας Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News